Home
Nederlands - €

Onze juwelier in Delfzijl bestaat dit jaar 109 jaar!

Zinzi sieraden

Zinzi sieraden

Zinzi is: Mix & Match!
Zinzi sieraden, wat 'Zin in Zilver' betekent, behoort al sinds lange tijd tot één van de populairste sierdenmerken in Nederland. Niet voor niets hebben Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo en Lieke Martens voor het merk Zinzi gekozen, u ziet ze in alle reklameuitingen en natuurlijk dragen zij ook deze geweldig vormgegeven Zinzi sieraden. Alle Zinzi sieraden zijn stijlvol vormgegeven, hebben een eigentijds karakter en zijn vaak versierd met Swarovski kristallen. Uitgevoerd in diverse fraaie kleuren en natuurlijk zijn de sieraden te combineren tot vele combinaties. Zinzi sieraden zijn een feestje om te dragen en de prijs/kwaliteit verhouding is ronduit geweldig. Kijk eens naar de beschikbare modellen die zilverkleurig, goudkleurig en rosekleurig worden aangeboden. Voor elk mment is er wel een passend Zinzi-sieraad.

Zinzi volgt de laatste trend
Ieder half jaar wordt de collectie weer uitgebreid met nieuwe modellen passend bij de trend kleur van het moment. De sieraden worden geproduceerd volgens de hoogste standaard en wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. En niet te vergeten, Zinzi is een echt Nederlands product! Vanuit Nederland wordt de complete distributie gedaan en het design komt dus ook echt van Nederlandse bodem. Zo heeft Nederlands topdesigner Mart Visser voor Zinzi ook een mooie collectie ontworpen; de Mart Visser The Zinzi Collection.

U vindt in de collectie van Zinzi : ringen, oorbellen, hangers, armbanden, colliers, bedels en ga zo maar door.

Let bij de sieraden op de vaak subtiele details die het sieraad een extra uitstraling geven. Geniet van je Zinzi sieraden en combineer deze met een horloge uit de horlogecollectie van dit mooie merk.

Trendjuwelier is officieel dealer van Zinzi horloges. Mocht het horloge u niet goed bevallen dat kunt u deze binnen 30 dagen retour sturen. Wij proberen u de hoogst mogelijk service te bieden.

Filter
Materiaalgroep
Breedte
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Type steen
Kleur
Materiaal
Prijs
Aantal: 1552