Trollbeads sieraden

Trollbeads sieraden

Trollbeads sieraden kenmerken zich door de persoonlijke boodschap die deze unieke sieraden met zich mee brengen. Of het nu gaat om een armband, ketting of bedels, de Trollbeads sieraden zijn persoonlijke sieraden.

Trollbeads: persoonlijk met emotie

Het merk Trollbeads is sinds de jaren `70 actief met sieraden. Maar... Trollbeads gaat niet alleen over bedels, maar over mensen en emotie. Dit komt omdat u met deze bedels, persoonlijke armbanden of kettingen kunt samenstellen die u kunnen herinneren aan een bijzondere gebeurtenis in uw leven. U maakt zo van een sieraad een persoonlijk sieraad, waaraan herinneringen of emoties verbonden zijn. Bijvoorbeel de geboorte van uw kind, uw bruiloft, het halen van een diploma of ter herinnering aan een andere mooie dag van uw leven... Zo vervult de bedel dus niet alleen een estische rol -ze zijn over het algemeen namelijk heel erg mooi- maar ook een emotionele rol en dat maakt een bedelarmband wel zo bijzonder, aangezien het meer is dan alleen zo maar een armband. Heeft u een speciaal moment beleefd met iemand? Dan is een Trollbeads-sieraad misschien wel een heel mooi cadeau om te geven.

De bedels en armbanden van Trollbeads zijn onderdeel van het gehele aanbod Trollbeads sieraden en kenmerken zich door de unieke uitstraling die de bedels en armbanden hebben. Ook is het assortiment bedels zeer divers. U kunt bij Trendjuwelier kiezen uit meer dan 600 verschillende Trollbeads bedels. Heeft een een zwak voor bedels, bekijk ook eens hier onze complete collectie van alle merken!

Wat zijn Trollbeads bedels?

Achter elke Trollbeads bedel zit een eigen verhaal. Een verhaal dat bij u begint. De Trollbeads bedels worden daarom ook vaak aangeschaft om een bijzonder moment te blijven herinneren. 

Hoe is het Trollbeads sieraad ontstaan?

In 1976 begon Lise Aagaard de dochter van een edelsmid het bedrijf. De eerst ontworpen sieraad was een kraal van zilver met zes gezichtjes en hier is dan ook de Trollbeadscollectie naar genoemd. Tot het jaar 2000 worden alle bedels ontworpen en gefabricieerd door de familie zelf. Pas na het jaar 2000 worden er andere Deense ontwerpers en kunstnaars ingehuurd. Tegenwoordig werken er 18 verschillende en internationale ontwerpers aan Trollbead-bedels waaronder hele grote namen als Søren Sølvsmed, Lise Aagaard, Svend Nielsen, Mette Saabye en Lars Glad. Vanaf 2001 werden er ook Muranoglas bedels gemaakt. Elke kraal heeft een symbolische betekenis. Geïnspireerd op sprookjes, de Griekse mythologie en de Astrologie. Daarnaast komt de inspiratie gewoon uit het dagelijks leven waarbij ook aandacht wordt geschonken aan de flora en fauna. Er wordt door de familie Aagaard de volgende betekenissen gegeven aan de vijf half-edelstenen die veel in de beads worden gebruikt. Die half edelstenen met hun betekenis zijn: Granaat voor toewijding en deugd, Amethist voor gemoedsrust, Opaal voor loyaliteit, Lapis lazuli voor bekwaaamheid en Turkoois voor succes. De basis van de Trollbeads-collectie waarin veel van deze half-edelstenen worden gebruikt bestaat uit ca. 600 verschillende bedels.

Trollbeads sieraden aanschaffen

Wanneer u er voor kiest om Trollbeads sieraad aan te schaffen, heeft u 14 dagen de tijd om te kijken of de bedels naar uw zin zijn en achteraf betalen is mogelijk. Aangezien wij een grote voorraad aan sieraden direct uit voorraad kunnen leveren, kunnen wij er voor zorgen dat uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u wordt thuisbezorgd.

Een vergelijkbaar merk met Trollbeads is Pandora. Ook Pandora sieraden zijn onderdeel van ons uitgebreide assortiment. De Pandora bedels maken deel uit van onze uitgebreide collectie zilveren sieraden die op Trendjuwelier verkrijgbaar zijn.

Let op wanneer u Pandora en Trollbeads wilt combineren: Pandora is een soortgelijk merk als Trollbeads. De bedels van Pandora passen wel op de armbanden en colliers van Trollbeads, maar andersom is dit niet mogelijk!

Koop uw Trollbead bedels online bij Trendjuwelier

Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. We staan u graag te woord, via telefoon of via de mail. Aan u de keuze.

 

 

Aantal: 85